Twitter response:

Show dinner

Show dinner

Bent u op zoek naar een onvergetelijke spectacle dinner?

Event Moments is de nieuwste dinner show die u niet mag missen. Ideaal feestzaal voor  de hele familie en/of als bedrijfsfeest. Een dinnershow is comminatie van artiestenshow en een diner. Bij Event Moments doen we er nog een schepje boven! De schikte zaal voor een voor klein en groot want indien de kinderen liever spelen hebben ze toegang tot de binnen- en buitenspeeltuin.

Bij ons hoeven de kinderen niet stil te zitten op hun stoel. Ze kunnen naar hartelust spelen, zo kan Event Moments de kinderen urenlang zoet houden De ideale uitstap voor de ganse familie en bedrijven.

Vol met entertainment, heerlijk eten en een bijzondere afterparty. Bij Event Moments is de dinnershow een ware onvergetelijke Dinner Experience! De Dinnershow biedt ruime keuze aan mogelijkheden, spektakel met;

vuur  /  magie  /  clown  /  lichten  /  dieren  /  cabaret  /  paarden  /  ballon  /  Samba  /  illusionisten  /  hypnose  /  fakir  /  dans  /  spektakel / …

Hoe verrast u uw klanten, hoe trakteert u uw medewerkers, hoe sluit u een project passend af, hoe viert u een jubileum?

Event Moments werkt samen met verschillende artiesten herkent in heel Belgie en Frankrijk.

Heeft u er wel eens aan gedacht om de show te koppelen aan productpresentaties, kwartaalmeetings of bedrijfspresentaties?

Aangepast programma volgens uw wensen.

Bij Event Moments kunt ook terecht voor eindejaarsfeesten, incentives, relatie-evenementen en personeelsfeesten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De unieke mogelijkheden van “Art & Smile” maken dat Event Moments geheel kan worden aangepast aan uw eigen programma, wensen en doelstelling. In combinatie met onze artiesten en danseressen wordt de presentatie een unieke ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

 

 

event logo met FEESTZAAL jpeg