Formules menu’s
Zaal gratis vanaf 50 personen
Basic menu 30 €
3 Gangen naar keuze (2u30 bediening)
Trendy menu 40 €
4 Gangen naar keuze (3u00 bediening)
Wandel menu 50 €
5 Gangen naar keuze (3u30 bediening)
Supplement kaas of dessert buffet 8 €
Koude voorgerechten
Rundscarpaccio met soja mayonaise en Parmezaan
Kreeft terrines en Sint-Jacobsvrucht en z’n garnituren
Terrine van zeeduivel en scampi op Italiaanse wijze
Warm koud van rundstartaar met truffelroomsaus
Mousse van ganzenlever met porto en condimenten + 5 €
Zalmtartaar met sesam
Warme voorgerechten
Snoepje van scampi in brique deeg geparfumeerd met basilicum en koriander pesto
Kaas- en truffelkroket
Kikkerbillen fricassee en slakken
Krokante langoustine in Kadaif met taboule + 5 €
Sint-Jacobsvrucht met sausje van prei
Raviolis
Ravioli van langoustine en fijne groenten
Ravioli van zeeduivel en zachte peper
Ravioli van kreeft en kalfszwezerik
Ravioli van gekonfijte eend en lever
Ravioli op Thaise wijze
Visgerechten
Dorade royale gegratineerd met kerstomaten fondue
Roodbaarsfilet geparfumeerd met anijs
Schartongfilet op Oostende wijze
Zalmfilet in saffraan saus
Kabeljauwfilet op Italiaanse wijze
Vleesgerechten
Gevulde kwartel met kalfszwezerik + 5 €
Lamscarré in persiade met tijmsaus
Lamsbout op dijonaise wijze
Parelhoenfilet met oesterzwammen
Rundstartaar op Italiaanse wijze
Desserten
Carpaccio van ananas naar pinas con lada toestanden
Bordje rond chocolade
Soepje van rood fruit en zijn amandelmelk bol
Bordje assortiment
Neem gerust een afspraak om alles samen te bespreken want al onze menu’s kunnen nog aangepast worden.