Twitter response:

Animation

FR en construction …. 🙂

 

Externe animatoren verzorgen bij Kids Moments & Event Moments de animatie. Voor VIP-verjaardagsfeestjes, ontbijtformules, feesten, …

Voor de kleinsten onder ons is er entertainment op maat. De kabouterdans, dansen op Samson & Gert, K3, de pinguïndans,… hét staat allemaal op het menu. Spektakel zoals poppenkast, imitaties e.d. staat ook op het programma.

We hebben ook animaties voor de volwassenen. Een DJ-party met nieuwjaar, een (groot) feest, party, enz… Hét kan allemaal. U vraagt en wij draaien of maken het entertainment op maat!

 

  • Animatie
    • Cultfiguren
    • Poppenkast
    • Muziek en dans
    • Fuif

Cultfiguren

Event Moments beschikt over een ‘garderobe’ van cultfiguren. Naast de cultfiguur bij uitstek ‘Olaf’ zijn er ook tal van andere figuren ter beschikking en kunnen deze ook jouw event opvrolijken (Minnie Mousse, Spiderman, Batman, Tweety, Ninja, …).

 

Poppenkast

Wij beschikken over twee poppenkasten. De grote poppenkast ‘Het Kasteel’ staat centraal in onze grote zaal. Onze animator kan op vraag en naar uw wensen een verhaal voor de (aller)kleinsten brengen. De kleine poppenkast bevindt zich in de kleine zaal van Event Moments en kan door zijn mobiliteit ook verplaatst worden.

 

Muziek en dans

Een feest kan ook opgevrolijkt worden met muziek en dans. Voor jong en oud afhankelijk van welk feest.

 

Fuif 

Iets groter met een geluidsinstallatie, lichten, enz… het kan allemaal!

event logo met FEESTZAAL jpeg